SUMMER SCHOOL 2022

Un any més us presentem una proposta enriquidora, motivant, divertida i educadora, per a tots els infants i joves.

Tot l’equip gaudim cada any acompanyant als infants i als joves durant l’estiu en l’adquisició de noves rutines, emocionalment en el lleure i, alhora, donant un soport educatiu.

És per això que tornem a organitzar el SUMMER SCHOOL 2022 ple d’aventures, esport, activitats i diversió per a alumnes des de P3 fins a 4t ESO, el qual iniciarà el 27 de juny i acabarà el 26 d’agost.

3 MODALITATS

Super Summer Party

Us presentem la “FUN VILLAGE” celebrarem les festes més populars d’arreu del món. Elles i ells són les nostres estrelles i es mereixen el millors estiu!

Esports

Entrenaments diaris Tecnificació i preparació física, torneig i una sortida setmanal plena d’aventura faran que gaudeixin de l’estiu passant-ho d’allò més bé i posant-se en forma. A més a més, si decidiu xalar de les tardes d’estiu, hem preparat activitats com Geocatching, English Time, Gimcanes i els nostres Escape Rooms més divertits.

SUMMER CHALLENGE

Aprendrem a produir, editar vídeos i comunicar, serem uns autèntics “influencers” del millor estiu!. I no poden faltar les festes temàtiques amb música a tot drap!

Espais d’immersió lingüística. Pels més petits serà una experiència més vivencial,
per als més grans en format de Workshops i tallers de Speaking a la tarda amb professors
Nadius.

 

Espai dels deures d’estiu. (Opcional) Espais on els infants i els joves podran realitzar les seves tasques educatives d’estiu. Sempre acompanyats per professors llicenciats i en un entorn estiuenc!

 

MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ
L’Escola Elisabeth compta amb unes instal·lacions úniques en l’entorn més proper. Això
fa que els protocols de seguretat i higiene que marca la llei es puguin complir acuradament.

 

INSCRIPCIONS