Política de privacitat i protecció de dades

ESCOLA ELISABETH SCCL és el responsable de l’tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació de l’tractament:

Responsable. ESCOLA ELISABETH SCCL
Finalitat. Gestió de Clients, Comptable, Fiscal i Administrativa
Legitimació. Legitimació per consentiment de l’interessat
Destinataris. No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional. identitat Responsable

Identitat: ESCOLA ELISABETH SCCL NIF: F43020536
Adreça postal: Carrer Miquel Marti i Pol, 1 43480 SALOU
Telèfon: 977383851
Correu electrònic: info@escolaelisabeth.com

Finalitat.
En ESCOLA ELISABETH SCCL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal i enviar-li comunicacions sobre els nostres serveis. Les Dades personals es conservaran un mínim de 5 anys després de rescindida la relació entre les parts.

Legitimació.
La base legal per al tractament de les seves dades és el Consentiment de l’interessat per poder accedir als serveis de la societat.

Destinataris.
No se cediran dades a tercers sempre que no sigui per obligat compliment. No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Drets.
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en ESCOLA ELISABETH SCCL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas, ESCOLA ELISABETH SCCL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir la persona interessada pot exercir els següents drets:
Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
Dret a oposar-se al tractament.
Dret a la portabilitat de les dades.
Dret a retirar el consentiment prestat.
Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a Carrer Miquel Marti i Pol, 1 o l’adreça de correu info@escolaelisabeth.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.